Магазини
якісного спорядження

Кемпінг в Києві та Київській області. Відпочинок з наметами під Києвом

Читачеві, важливо! Магазин Extrem Style не займається організацією турів, стаття носить суто інформаційний характер.

Щоб відмінно провести свою відпустку або вихідні зовсім не обов'язково летіти на інший кінець планети або в іншу країну. Для любителів відпочинку в наметах є відмінні варіанти чудового проведення часу у відносній близькості від Києва. Завдяки даного огляду можна дізнатися кращі місця для кемпінгу в Києві, такий відпочинок допоможе відірватися від міської суєти, насолодитися красивою природою і чистим повітрям.

Розглядаючи все кемпінги в Києві, необхідно вибрати найбільш відповідне і підходить під критерії місце. Також краще завчасно скласти план, ретельно підготуватися і зібрати всі необхідні речі і предмети. Заздалегідь варто продумати свій маршрут, а також підібрати відповідне транспортний засіб. Деякі місця для кемпінгу в Києві знаходяться далеко від всіх благ цивілізації, тому варто запастися продуктами і водою. Так само краще не забути прихопити з собою:

За бажанням можна взяти з собою футбольний або волейбольний м'яч, бадмінтон, мангал, карти, а також інші предмети, які посприяють активному і веселому проведенню часу. Після того як все буде зібрано, був визначений кемпінг під Києвом, можна вирушати на свій захоплюючий і активний відпочинок.

Київське море: відпочинок з наметами

Є гарне водосховище під Києвом, яке найбільш краще підходить для столичного кемпінгу. Тут безліч різних місць, на яких можна зупинити свій вибір, розглянемо найбільш актуальні і популярні з них.

Кемпінг на київському морі - фото

Ясногородка

Вирушаємо з столиці на північ по головній дорозі в сторону Димер. Як тільки потрапимо в межі міста, на першому Т-образом перехресті необхідно буде повернути праворуч. Далі на шляху буде селище Гебовка, а за ним і заповітна Ясногородка. Після якої через кілька кілометрів буде малопримітного поворот направо в лісопосадку. Цей поворот призведе до Київського водосховища, власне, де і можна буде зупинитися і організувати свій відпочинок з наметами під Києвом.

Кеміпнг в Ясногородці - фото

Лебедівка

Вибираючи Київське море для відпочинку з наметами, не можна не згадати про Лебедівці. Це місце знаходиться на протилежному березі Київського водосховища від Ясногородки. Не менш барвисті пейзажі, доглянуті пляжі і чисте повітря.

Відпочинок з палатками в Лебедівці - фото

Ровжі

Даний населений пункт також знаходиться в Вишегродском окрузі, після Лебедівки необхідно їхати по трасі на північ. Якщо автокемпінг під Київ нікого з відпочиваючих не лякає, то це відмінний варіант для активного відпочинку.

Кемпінг з палатками в с. Ровжі - фото

Десна

Ця річка під Києвом також славиться численними місцями, які можна вибрати для кемпінгу.

Відпочинок з палатками на Десні - картинка

Хотянівка

Це селище знаходиться практично на виїзді зі столиці, тому їхати доведеться зовсім небагато. Дістатися до місця призначення можна як за допомогою власного автомобіля, так і користуючись громадським транспортом або таксі. Але при зіставленні з вище описаними місцями для кемпінгу в Київській області, тут людей буде порядком більше через близькості від столиці.

Відпочинок з палатками, кемпінг в с. Хотянівка - фото

Новосілки

Наступне селище за Хотяновокой. Також вважається людним місцем і якщо не потрібні сусіди з наметами, то можна буде проїхати далі.

Кемпінг в Новосілках - фото

Пірнове

У цьому селищі, який розташовується на березі Десни, облаштовані пансіонати і бази відпочинку. Але тут вже менш людно, так що з пошуком відповідного місця біля водяній гладі проблем виникнути не повинно.

Пирніве - кемпінг, відпочмнок за палатками - фото

Літки і Літочки

У цьому місці облаштовані пляжі, тут без проблем можна буде знайти місце для кемпінгу. Чисте повітря і красиві види природи відмінно підійдуть для активного відпочинку на березі Десни. Так як місце облаштовано під туристичні бази відпочинку і пансіонати поруч можна буде знайти продуктові магазини.

Київ

Якщо, наприклад, кемпінги траса Київ-Одеса не влаштовує, і немає бажання нікуди їхати, то завжди можна відпочити і в самій столиці. Розбити свій наметовий табір можна в парку «Муромець», красиві місця, чистий пляжі, але безлюдно тут ніколи не буває. В якості альтернативного варіанту можна розглянути Трухановский острів. Намети можна буде звести як на береговій лінії, так і в лісосмузі.

Ви увійшли як