Магазини
якісного спорядження

Що таке лонгслів: як і з чим носити

Лонгслів це тонка футболка з довгим рукавом. Її головні риси: облягаючий силует і кругла горловина, крій, як у реглана. Як правило, така річ виконана з тонкої тканини. Найчастіше - це бавовна з додаванням синтетичних волокон для кращої форми і шкарпетки.

Лонгслів це | Що таке лонгслів - фото

Дивно, але спочатку така футболка була елементом нижньої білизни для чоловіків. Сьогодні лонгслів це універсальний одяг, унісекс, на будь-який випадок.

Основні переваги лонгсліву

Дізнавшись про те, лонгслів що це таке, можна виділити основні переваги такої речі:

  • вдало підкреслює вигини фігури;
  • відмінно поєднується з будь-якої базової одягом;
  • застосовується в різних стилях одягу;
  • відрізняється великим вибором забарвлення;
  • ідеально підходить для періоду - весна-літо, літо-осінь.

А ще така річ дуже приємна до тіла, не сковує рухів, підходить для будь-якого віку: як для молодих дівчат, так і для жінок старшого віку.

З чим носити лонгслів

Лонгслів можна носити з будь-яким одягом. Однак найкраще така футболка на довгий рукав поєднується зі спідницею або джинсами, шортами і сарафанах, брюками, костюмами. Ваш вибір залежить від стилю і загального лука. Наприклад, під модний лук в стилі casual ідеально підійде прінтована модель або модель з декором. Під спортивний стиль буде доречною кофта в однотонному виконанні. Вона поєднується з лосинами, спортивним костюмом, шортами або спідницею.

Віддаєте перевагу повсякденний лук, придивіться на кофточку з принтом або яскравим логотипом. Відповідаючи питання, лонгслів що це, можна сказати, що це зручна кофточка на всі випадки.

 

Ви увійшли як